Ејми Шумер променила име сину

Глумица и комичарка Ејми Шумер је 11 месеци након рођења сина са супругом донела одлуку да ће променити његово средње име, које му је иначе дала због свог драгог колеге и блиског пријатеља Дејва Атела.
e
Фото: Youtube Printscreen

Након што су јој други указали на чињеницу да средње име њеног 11-месечног сина Џина Атела Фишера звучи као „гениталије” глумица и комичарка Ејми Шумер и њен супруг Крис Фишер одлучили су да га промене. Уочи његовог првог рођендана, који ће бити 5. маја, Ејми и Фишер променили су синово име у Џин Дејвид Фишер.

Да су то урадили, открила је сама комичарка у свом подкасту „3 girls, 1 Keith”, када је својим суводитељкама Рејчел Фајнстајн, Бриџит Еверет, али и Киту Робинсону рекла: „Знате ли да смо Џину, нашем сину, и службено променили име? Сада се зове Џин Дејвид Фишер, а до сада је био Џин Ател Фишер. Прекасно смо схватили да смо га, сасвим случајно, назвали Гениталије, открила је Ејми Шумер.

Позната глумица и комичарка средње име Ател дала је сину по свом блиском пријатељу и комичару Дејву Ателу, а Џин по преминулој глумачкој легенди Џину Вајлдеру.

EUR/RSD 117.5850
Најновије вести