Елена се разводи од Југослава Карића?

Елена и Југослав Карић решили су да се разиђу, и то након 14 година брака, преноси домаћа штампа.
elena karic
Фото: Youtube Printscreen

Дизајнерка ентеријера и наследник империје Карић, супружници су само на папиру јер још нису покренули бракоразводну парницу. Према речима добро обавештеног извора, иначе блиског породици Карић, милиони су у питању и због тога су одлучили да сачекају с папирологијом.

Елена је недавно била гост на ревији своје мајке Верице Ракочевић у Београду, али без мужа, а пошто и на путовања широм света такође одлази сама, сумња у њихов брак постала је још јача.

Њих двоје више нису заједно, али су остали у одличним односима. Последњих месеци им није ишло и одлучили су да се разиђу. И једном и другом је то тешко пало, али чини ми се да је Југославу теже. Он и даље прича пријатељима о Елени, показује њене слике. Иако му на то одговарају да може да има коју год пожели, он још целу ситуацију доживљава трауматично. Иначе, и милиони су уплетени у целу причу. Имају велику кућу у Београду, као и имање на Космају, које она обожава. Шушка се да ће имовину поделити тако да Елени припадне кућа у престоници, Југославу имање на Космају, а да ће посед у Љутој на црногорском приморју продати и поделити новац. Нисам сигуран да ли још живе заједно, али Елена је углавном на пропутовању по свету, каже добро обавештени извор.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести