Криза у браку Кејт Мидлтон и принца Вилијама?

Често круже трачеви о краљевској породици као и о распаду брака војвоткиње Кејт Мидлтон (37) и принца Вилијама (37), а обожаваоце је посебно „згрозио” недаван догађај.
k
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, Кејт и Вилијам гостовали су у посебној емисији Би-Би-Сија „A Berry Royal Christmas” где су кували и разговарали о празничним јелима с водитељком Мери Бери (84). Све се чинило скоро „савршено”, све док Вилијам није покушао да стави руку на женино раме, а њена реакција је шокирала гледаоце.

Кејт га је једноставно „отресла” и упутила му чудан поглед.

Ово је било јако непријатно. Али, с друге стране мислим да се Кејт једноставно понашала професионално, коментари су обожаваоца.

Војвоткиња од Кембриџа је у истој емисији изјавила да је њихов син, принц Луис (1), као своју прву реч изговорио „Мери”, јер је кућа славног пара пуна кувара ауторке Мери Бери, звезде кулинарске емисије „The Great British Bake Off”, пише „Дејли Мејл”.

Једна од првих речи које је Луис изговорио била је Мери јер са својом висином таман може видети куваре које се налазе на нашој полици с књигама у кухињи, открила је војвоткиња од Кембриџа, Кејт Мидлтон.

 

EUR/RSD 117.5638
Најновије вести