Северина: Мог сина су учитељице злостављале

СЕВЕРИНА Којић данас је на прес конференцији у Загребу пред почетак турнеје открила да има велике приватне проблеме и оптужила школу коју похађа њен син за злостављање детета.
1
Фото: Youtube Printscreen

Како тврди певачица, учитељице су њеног сина закључале у школу два сата те му нису дозволиле да оде кући са Северининим супругом, Игором Којићем.

"Дешавају ми се у животу јако тешке ствари с обзиром на ситуацију с мојим дететом и супругом. У петак се догодио инцидент у школи у коју иде моје дете, а где су га учитељице закључале у школу, и физички га повредиле те га два сата задржавале и нису пуштале да га преузме мој супруг јер ја лично нисам могла доћи по њега", казала је.

"С обзиром на то да нико осим мене не може одвести моје дете из школе, на тај начин се мени, као мајци, онемогућује да радим свој посао или да будем болесна па да због тога не могу доћи по дете", додала је Северина.

"Ја сам им послала и оправдање јер сам од плесних проба имала малу повреду. До данас ме нико из те школе није назвао, добијам и даље претеће мејлове од оца, дете не жели да иде у школу јер је доживело велику трауму. Препао се, мислио је да ће цело време бити затворен у школи. Вукле су га за руку, за рамена, за стомак, то све имам и у лекарском налазу, и претиле су му да ће добити батине ако устане са столице", тврди певачица.

Потом се пожалила да јој бивши партнер Милан Поповић загорчава живот. Тврди да Милан сарађује с Ратком Мачеком, портпароом владе Иве Санадера.

"Све ово се дешава јер ми је отац детета уз помоћ Центра за социјалну заштиту и још неких установа рекао да ће ми узети дете које са мном живи од рођења. Он је узео Ратка Мачека који је мојој пријатељици рекао да су направили све да ми се одузме дете, то је било пре неких две године. Наводно, морам рећи наводно, па ви новинари можете написати да сте чули од комшија - Милан Поповић је платио кампању Милана Бандића, а школа је под градском управом", каже Северина.

Северинине тврдње коментарисала је директорка школе, Љиљана Клингер.

"Ја то нисам видела, али знам о чему говорите из упита новинара, телефони не престају да звоне. Наравно да је то све фикција, али води се низ процеса и будући да се ради о детету, вама је јасно да ћу се суздржати од изјава", казала је.

EUR/RSD 117.5944
Најновије вести