SFW: Ревија модних брендова у новосадској Променади

НОВИ САД: У суботу, 12. октобра, од 19 часова, нека од најпознатијих лица из света моде, филма и музике присуствоваће првој ревији модних брендова у Променади а у оквиру Serbia Fashion Week -а. Улаз је бесплатан за све посетиоце.
p
Фото: Promo

Поред концерта Александре Радовић, наше познате поп певачице, која ће током наступа извести неке од најпознатијих нумера из своје богате дискографије, овом догађају ће такође присуствовати и Eymeric Francois, Бојан Перић, Драгана Мићаловић, Александар Радојичић, Виктор Савић, Дуња Јованић, Кристина Беквалац, која ће бити и у улози стилисте бренда Дизел и многе друге познате личности из света моде, филма и музике.

Током три блока ревија, продефиловаће више од 80 манекена обучених у најновије и актуелне моделе престижних брендова. За стајлинг модела на Ревији модних брендова биће задужен Eymeric Francois, познати париски модни дизајнер, официјелни члан федерације Високе моде Француске.

Поред свог рада у сфери високе моде, Eymeric је такође уметнички директор Сајма моде у Паризу, Сајма моде у Берлину, предавач на Париској Академији Дизајна и потпредседник Serbia Fashion Week -а.

EUR/RSD 117.5944
Најновије вести