Трбушњаке Рите Оре „исклесао“ фотошоп

Познате личности се труде да изгледају добро, али често у томе претерају, преноси сајт Б92
r
Фото: Youtube Printscreen

Једна од њих је и британска певачица албанског порекла Рита Ора. Она је на Инстаграму објавила фотографије на којима изгледа веома затегнуто, са наглашеним трбушњацима који изгледају савршено.

Ту ништа не би било чудно да је папараци нису фотографисали и демантовали да је баш све добро на њој. Очигледно је да је Рита користила фотошоп и тако преварила своје фанове.

Певачица тренутно одмара на острву Сент Бартс са пријатељима, а одмор користи и да се фотографише и објави фотографије на Инстаграму. Испод фотографије у плавом купаћем костиму на којем се виде "исклесани" трбушњаци, певачица је написала:

"Одмор почиње сада. 2019. је била хаотична година. Једва чекам да видите мој нови филм... светска турнеја, телевизијски шоу, пет кампања, неколико насловних страна, четири нова спота, избацила сам свој бренд текиле... Шта још? Немам појма, уморна сам док ово пишем, али волим вас. Захвална сам и спремна за 2020.", написала је певачица испод фотографије.

Иако се на фотографијама виде савршени трбушњаци и затегнут стомак, фотографије папараца ипак показују другачије стање. На њима се види да певачица није затегнута као на фотографијама које је објавила, као и да има мало вишка на стомаку и на бутинама.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести