Звезде не гледају своје филмове

ЛОС ЕНЂЕЛЕС: Највеће холивудске звезде снимиле су велика остварења, али одбијају да гледају своје филмове.
t
Фото: Youtube Printscreen

Адам Драјвер углавном не гледа своје филмове, али је направио изузетак с филмом "Ратови звезда". Он је рекао да никада није посебно волео да гледа своје филмове. Рекао је да је навикао да глуми у представама и да му није јасно зашто би требало да гледа своје филмове. Глумац је направио изузетак с филмом "Ратови звезда", јер је велики обожавалац ове франшизе.

Констанс Ву осим што није гледала свој последњи филм, није гледала ни свој филм "Сулудо богати Азијци". "Још га нисам гледала", каже о свом последњем филму и каже да избегава да буде превише самокритична.

Том Хенкс верује да би гледање самог себе у филмовима било "ужасна грешка". Иако је глумио у неким легендарним холивудским остварењима, Том Хенкс је још 2016. године признао да није гледао много својих филмова, укључујући и хитове као што су "Форест Гамп", "Филаделфија" и "Бродолом живота". Сви ови филмови донели су му номинације за најбољег глумца.

Он је рекао како не гледа своје филмове, јер сматра да би то била "ужасна грешка". "Зато што никада не научите шта треба да радите. На неки начин учите само шта не треба радити.Ствар с гледањем старих филмова је у томе да се они никада не мењају", објаснио је Ханкс.

Риз Витерспун би "доспела у стање мржње према себи" када би гледала своје филмове. Она је признала да одбија да гледа филмове у којима је глумила, а понекад чак заборавља и сцене у којима се појавила.

"Имам тоталну амнезију што се тиче свих филмова које сам икада снимала. Не гледам их, јер да их гледам, доспела бих у стање мржње према себи", објаснила је Риз. "Понекад погледам неки стари снимак. Погледам га и помислим како се тога апсолутно не сећам. То је заиста чудно", додала је глумица.

Ал Паћино није осетио потребу да гледа већину својих филмова. Звезда неких од најцењенијих филмова холивудске индустрије, Ал Паћино, изјавио је да не проучава много свој рад.

"Нема реалне потребе (за враћањем уназад). Видео сам их, знам што је то. Ако је добро, осећам се сретно, ако није добро, то је нешто што желите заборавити", рекао је Паћино. Он је додао и да је једини изузетак ако ухвати неки од својих старих филмова на телевизији.

Џеред Лето каже не гледа поново своје старе филмове. Добитник Оскара рекао је да је, иако обично не гледа своје филмове, било неколико изузетака ("Реквијем за снове" и "Блејд ранер 2").

"Чим га погледате, све постаје субјективно. Једноставно, мислим да гледањем сопствених филмова постанете превише обузети собом", рекао је он.

Меган Фокс каже да је гледала снимке из разних пројеката у којима је суделовала. Гласно сам уздисала и грчила се док сам гледала властити рад. Веома је "чудно" гледати себе, рекла је она.

Џулијан Мур каже да је снимање, а не гледање филмова оно што јој пружа задовољство. Има задивљујућу филмографију, која јој је донела више номинација за награде, али каже да не може да гледа своје филмове.

Хоакин Финикс је погледао само два своја филма, "Она" и "Мастер". "Мислио сам да сам можда довољно зрео да гледам и учим, да кажем: 'Ово су грешке које сам направио...' Ипак,то је нешто с чиме се још борим", рекао је Финикс.

Хавијер Бардем каже да не може да поднесе да гледа себе на екрану.

Добитник Оскара Бардем рекао је да воли глуму, али не ужива у гледању својих филмова. "То што волим стварати ликове, не значи да волим да гледам своје ликове готове, у мом извођењу", рекао је Бардем.

Он је рекао да превише критикује себе када гледа свој рад на екрану.

"Не могу да гледам ни тај ј….и нос, тај ј….и глас, ове пресмешне очи. Не могу то да поднесем. Али када снимам, не видим свој нос, нити чујем свој глас, то је као да постоји нешто јаче, веће од тога. И ја морам то да изразим", додао је он.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести