Џенифер Лопез освојила награду The People's Icon

САНТА МОНИКА: Велика филмска и музичка звезда Џенифер Лопез добитница је награде The People's Icon, чија ће додела бити одржана 15. новембра у Баркер Хангара у Санта Моники, званично је објавио Е! канал.
dzenifer lopez
Фото: Epa (Theron Kirkman)

Добитници ПЦА награде одаје се признање за допринос музици, филму, телевизији и моди, јер спада свакако у једну од највећих звезда у индустрији забаве.

Лопезова већ има шест номинација за ову награду, а сада ће јој бити одато признање за њене наступе, на музичкој сцени и на великом платну, што укључује наступ на Super Bowl полувремену 2020 и главну улогу у филму "Hustlers", који је гледала и домаћа публика у биоскопима непосредно пре пандемије.

Филм се приказивао у преводу "Преваранткиње са Вол Стрита", а од познатијих дама у филму играла је уз Лопезову и Џулија Стајлс.

Пренос доделе награда E! People''s Choice Awards 2020 из Баркер Хангар у Санта Моники (Калифорнија) биће реализован у недељу, 15. новембра од три сата ноћу.

"На светском нивоу, Џенифер Лопез нема конкуренцију и већ више од две деценије нам приређује препознатљиве и незаборавне наступе", рекла је Џен Неал, генерална директорка за програме E! News.

"Наградом The People's Icon of 2020 одаћемо признање Јеннифер Лопез за то што је утрла пут многим уметницима широм света и захваљујући њој смо добили многе нове латиноамеричке звезде у музици, филму, телевизији и моди", навела је Неал.

Глумица, певачица, филмски и телевизијски продуцент, модни креатор, бестселер писац према New York Times-у, предузетница и хуманитарац, Лопез је доказала да за њу не постоје границе.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести