Деп негирао напад на бившу супругу Амбер Херд

ЛОНДОН: Глумац Џони Деп је негирао напад на бившу супругу Амбер Херд на приватном карипском острву и током периода "дивљања" у Аустралији трећег дана суђења за клевету против таблоидних новина које су га назвале "мушкарцем који туче жене",
w
Фото: Tanjug (AP Photo/Alberto Pežali)

Деп тужи новине Њуз Груп, издавача "Сана", и главног уредника листа, Дана Вутона, због чланка из априла 2018. године у којем се наводи да је физички злостављао Херд.

Глумац одлучно негира да је био насилан према бившој супрузи. Рекао је да је његова веза са Херд била "непрестано вређање, понижавање и оптужбе за ствари које се никада нису догодиле", преноси АП.

Случај указује на бурну везу између Депа и Херд, који су се упознали на снимању комедије "Дневник рума" 2011. године и венчали се у Лос Ангелесу у фебруару 2015.

Херд, манекенка и глумица, поднела је захтев за развод следеће године, а Деп је добио забрану приласка због насиља у породици. Развод је окончан 2017. године.

Будући да се ни Херд (34), ни 57-годишњем Депу не суди, случај служи као нека врста обрачуна између бивших супружника, који се међусобно оптужују за контролисање, насиље и преваре током бурног брака, констатује агенција.

EUR/RSD 117.5780
Најновије вести