ДВАНАЕСТИ ПУТ... СРЕЋА? Бајденов пас ујео још једног агента Тајне службе

ВАШИНГТОН:  Пас Командант председника Џозефа Бајдена, угризао је у понедељак увече још једног агента америчке тајне службе у Белој кући, пренели су амерички медији наводећи да је то био 11. пут да је овај двогодишњи немачки овчар ујео неког припадника председничко обезбеђења.
4
Фото: pixabay.com

"Јуче око 20 часова униформисани полицајац Тајне службе дошао је у контакт са кућним љубимцем председничке породице који га је ујео. Медицинску помоћ повређеном полицајцу пружило је стручно особље у Белој кући", изјавио је за Си-Ен-Ен шеф комуникација Тајне службе Ентони Гуљелми.

Повређени припадник Тајне службе потврдио је у разговору са начелником свог одељења Алфонсом М. Дајсоном да је добро, рекао је Гуљелми.

Бајденов пас Командант је најмање 11 пута напао и ујео припаднике Тајне службе распоређене у Белој кући и у председниковој породичној кући у Делаверу, наводи Си-Ен-Ен позивајући се на преписку америчке тајне службе.

Званичници Беле куће потврдили су у јулу да су Бајденови, након бројних инцидената, затражили спровођење нових протокола обуке за свог породичног љубимца.

EUR/RSD 117.1709
Најновије вести