Фестивал Си денс од 27. до 29. августа у Будви

Музички фестивал Си денс биће одржан од 27. до 29. августа на плажи Буљарице у Будви, а наступиће електронски, треп и хип хоп извођачи које предводе Борис Брејча, Масео Плекс, Тејле оф ас, Сенидах, Војко В, Ен Клу, Тијана Т, з++, Ху си и други, саопштио је данас Егзит.
si dens1
Фото: Youtube Printscreen
Како је најављено, "у припреми је још један специјалан дан изненађења, чији програм ће ускоро бити објављен".
Један од кључних услова за одржавање "Си денса" је придржавање безбедносних протокола, које је применио и недавно Егзит, према којима на фестивал могу ући сви којима је прошло 14 дана од потпуне вакцинације, који имају документацију да су прележали корону или негативан резултат ПЦР теста, не старији од 72 сати, односно брзог антигенског теста - БАТ, не старији од 48 сати, саопштили су организатори.
"Неки од наших хедлајнера први пут долазе у Црну Гору, а посебно се радујемо што ћемо Си денсом дати јак ветар у леђа покретању фестивалске сцене целог нашег региона. Након Егзита једва чекамо да будемо поново уједињени с публиком из целог света, да се дружимо, славимо живот и слободу", изјавио је Душан Ковачевић, оснивач и директор фестивала Егзит и Си денс.
Црногорски министар економског развоја Јаков Милатовић оценио је да ће "Си денс" имати "позитиван ефекат на укупан туристички промет, али ће и додатно промовисати Црну Гору као одговорну и сигурну дестинацију".
Председник општине Будва Марко Бато Царевић верује да ће "фестивал, као и претходних година, привући госте не само из региона, већ из разних земаља света", што је посебно важно тренутку покушаја опоравка туристичке привреде.
EUR/RSD 117.5754
Најновије вести