(ФОТО) ИЗРАЧУНАЈТЕ БРОЈ СВОГ ЖИВОТНОГ ПУТА и сазнајте где вас он води! У питању је НАЈУТИЦАЈНИЈИ НУМЕРОЛОШКИ АСПЕКТ, који описује вашу најдубљу личност

Древна нумерологија открива пуно тога о свету у нама и око нас. Помоћу бројчаних комбинација даје нам одговоре на питања о нашој личности, начину на који смо се прилагодили у свом окружењу ка и о приликама које нам живот потенцијално носи.
o
Фото: pixabay.com

Осим анђеоских бројева, нумерологија познаје и бројеве душа и бројеве животног пута које свака особа може израчунати с обзиром на датум рођења и тако сазнати који им је животни пут одредила судбина.

Број животног пута најутицајнији је нумеролошки аспект који треба узети у обзир. Тај је број одређен датумом рођења и представља вас у прошлости, овом тренутку и у будућности. Без обзира на то колико се особа током година мењала под разним утицајима, тај број описује њену најдубљу личност која ће увек остати непромењена.

Како израчунати број животног пута?

Саберите месец и дан рођења. Ако сте рођени 20. фебруара први број је 22 (20+2). Задржите тај резултат. Саберите све бројеве из године рођења. Ако сте рођени 1980. године, следећи број који треба запамтити је 18 ( 1+9+8+0). Саберите та два броја. У овом случају резултат је 40 (22+18). Сабирајте двоцифрене бројеве све док не добијете једноцифрени. У овом случају то је број четири (4+0).

У наставку прочитајте резултат за број четири, али и за све остале бројчане комбинације с обзиром на ваш датум рођења.

Ако је број животног пута 1

Фото: pixabay.com

Рођени сте вођа којег у животу чека важна, али тешка улога. Број један најјачи је број у нумерологији и означава снагу, жртву и велику интелигенцију. Особи којој припада овај број предодређено је преузимање контроле, независна је, поштена, али оштра и има велики проблем у склапању компромиса. Особе с овим бројем у животном путу често су усамљене.

Ако је број животног пута 2

Фото: pixabay.com

У животу вам је најважнији мир. Њему тежите. Број два у нумерологији означава хармонију и благост, а особе које су рођене на датум који на крају избацује резултат два мрзе сукобе више од ичега. Често држе језик за зубима само како би избегле свађу, а то их кошта личног мира којем највише теже. Особе с овим бројем целога живота траже праву љубав.

Ако је број животног пута 3

Фото: pixabay.com

Најсветлија сте тачка многим људима у животу. Ви сигурно блистате где год да се појавите, а ваша је енергија заразна. Можете показати осмех чак и кад вас највише боли и вечни се оптимисти. Особе с овим бројем увек забављају екипу и уживају кад су у центру пажње. Креативци сте, драматични и срчани, а ваш је проблем то што вас неки људи не доживљавају озбиљно.

Ако је број животног пута 4

Фото: pixabay.com

Ваша вредност фасцинира многе људе. Попут пчеле градите своју кошницу и није вам проблем жртвовати се за људе које волите. Обожавате пројекте, а највећа животна срећа је саградити нешто од темеља до врха. Ваша дисциплина фасцинира многе, али припазите јер би током живота људи могли да вас искористе.

Ако је број животног пута 5

Фото: pixabay.com

Главни сте авантуристи у нумерологији. Имате знатижељни ум који жуди за слободом, а управо је слобода оно чему највише тежите. Зато се особама с бројем пет на животном путу јако тешко везати и вероватно су повредиле бројне особе тако што су једноставно отишле чим је постало озбиљно.

Ако је број животног пута 6

Фото: pixabay.com

Тада сте родитељ од малих ногу. Одговорне, брижне и помало старомодне шестице најсигурнија су лука у нумерологији. У њих увек можете имати поверења, а њихова је емпатија толико јака да понекад може гњавити особу с којом саосећају. Највећи сан особа с овим животним бројем је велика и срећна породица. Оне ће то сигурно и остварити.

Ако је број животног пута 7

Фото: pixabay.com

Тајанствени број у нумерологији одредио је особама које га носе мистериозан живот. Оне увек траже одговоре на нејасна питања. Аналитичне, спиритуалне и муде седмице најчешће су песимистичне, тихе и повучене, а највећи је проблем тај што људи увек имају претпоставке око њихове личности пре него што их упознају.

Ако је број животног пута 8

Фото: pixabay.com

Осам у нумерологији представља бесконачност, а по јачини се налази одмах испод јединице. Осмица има природан ауторитет, вођа је, а не шеф те у професионалном развоју тежи водећим позицијама. Осмице није брига шта други људи мисле о њима, а њихова амбиција скоро да је немерљива. Иако су визионари, често су несрећни јер си постављају нереалне циљеве. Оне ће кроз живот научити да на неке ствари не можемо утицати.

Ако је број животног пута 9

Фото: pixabay.com

Живот је одредио да будете идеалиста. Ви у свему и у свима видите само најбоље. Друштвени сте, глас сте особама које немају могућност да проговоре за себе. Такође тражите водеће позиције у професионалном животу и несебичне сте али вам је тешко да пронађете љубав. И док уверавате друге да вам љубав не треба за срећу, у себи добро знате да то није истина.

Дневник/Информер

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести