(ФОТО) На РТС-у узаврела атмосфера! ОН ЈЕ ДОШАО У ВЕНЧАНИЦИ, ево ко се вечерас УДАЈЕ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ!

Прво полуфинале „Песме за Евровизију” управо је почело, а пред почетак телевизијског програма атмосфера на Кошутњаку дошла је до усијања.
v
Фото: Dnevnik.rs

Највећу пажњу привукао је долазак Filarrija који ће наступити у венчаници, јер се, како нам је открио, “удаје за Евровизију”.

Вечерас следећим редоследом наступају: Марко Мандић, M. IRA, Бојана x Давид, Лена Kовачевић, Саша Бáша и „VirtualRitual”, Мартина Врбос, Filarri,  Бресквица, Христина, Ивана Владовић, Chai, Зорја, Kавала и састав „Kени није мртав”.

Њих 14 ће вечерас покушати да се пласирају у велико финале заказано за 2. март, у којем ће се из обе полуфиналне вечери такмичити по осам кандидата.

Фото: Dnevnik.rs

О гласовима ће, као и увек, у односу 50:50, одлучивати стручни жири и публика, а ко је колико гласова освојио у полуфиналним вечерима, као и ко су чланови жирија, сазнаћемо тек након суботњег финала.

Фото: Dnevnik.rs

Kроз све три фестивалске вечери на великој сцени водиће нас Драгана Kосјерина као и глумац Славен Дошло, којег ћемо први пут гледати у улози водитеља. РТС је и досад практиковао тренд гостујућег водитеља, те смо након новинара српског порекла из Шведске Јована Радомира прошле године у улози домаћина фестивала гледали глумца Милана Марића.

Фото: Dnevnik.rs

Традиционално, из гринрума заједно са кандидатима, поздрављаће нас Kристина Раденковић и Стефан Поповић.

Фото: Dnevnik.rs

В. Б.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести