ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ ЗАБЛИСТАЛА У ЕЛЕГАНТНОЈ ЦРНОЈ ХАЉИНИ на промоцији свог албума, на сцену изашла У ЗАГРЉАЈУ СУПРУГА, па признала: “Хвала вам што имам за кога да певам и снимам” (ФОТО)

Поп певачица Јелена Томашевић засијала је вечерас на промоцији свог новог студијског албума „Искрена” у једном отменом београдском локалу на Дедињу, где се окупио велики број познатих који су јој пружили подршку.
j
Фото: Dnevnik.rs

Међу првима је стигао њен супруг - глумац Иван Босиљчић који је попут правог домаћина дочекао госте. Јелену су подржали и Гоца Тржан, Весна Дедић, Фрајле, Невена Божовић, Александра Радовић, Тијана Богићевић, Борис Режак, Бојан Маровић и многи други.

На сцену ју је уз тактове њених нових песама извео супруг Иван Босиљчић, а Јелена се током обраћања окупљенима захвалила свим сарадницима на сјајним песмама, али и својој публици па искрено признала: “Хвала вам што имам за кога да певам и снимам”

Фото: Dnevnik.rs

Иначе, Јеленин нови албум „Искрена” прати седам нових песама и пет раније објављених синглова. Уз нове песме певачица је представила и спотове за све песме које вешто прате причу сваке нумере. Наслови нових песама попут „Искрена”, „Руке друге жене”, „Постеља од ириса” и друге, доносе пред публику једну нову Јелену - емотивнију и рањивију, а опет смелију и храбрију. На новом албуму Јелена је без задршке „искрена” у емоцијама које дели са публиком. Песме је, каже, бирала по срцу, а свака је прича за себе, па је сигурна да ће њена публика разумети сваки отпевани детаљ.

Фото: Dnevnik.rs

Промоцији су присуствовали и њени сарадници међу којима су кантауторка Александра Милутиновић и певач Сергеј Ћетковић који јој је на новом албуму написао песму „За дивно чудо”.

Фото: Dnevnik.rs

В. Б.

Фото: Dnevnik.rs

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести