Нова колажна емисија на Пинку: 24 часа с Душицом Спасић

Као што је најављено пред почетак нове сезоне, од ове јесени Душица Спасић је и званично постала је део ТВ Пинк тима и то информативне редакције, а од понедељка 30. септембра почиње са емитовањем њена ауторска емисија која носи назив „24 часа”.
dusica spasic
Фото: Promo

Емисија „24 часа” емитоваће се сваког радног дана пре „Националног дневника”, од 17.30 до 18.30 часова. То је дневна колажна емисија, са бројним прилозима о актуелним дешавањима и темама, као и актуелним гостима, уз све оне најбитније дневне информације.

Гледаоце очекује пуно лепих прича из главног града и наравно читаве Србије. Кроз емисију ћу се бавити људима и њиховим ћудима, а гледаоци ће моћи да одбију незаобилазне, актуелне и неопходне дневне информације. Очекују вас и занимљиви гости, али и још много тога, зато се гледамо од понедељка у 17.30 часова, рекла је Душица, најавивши почетак емитовања емисије „24 часа”.

Да је Душица и званично прешла на ТВ Пинк, потврдио је и Жељко Митровић пре мање од месец дана на конференцији за штампу и дружењу с новинарима поводом нове телевизијске сезоне, а тада је искористио прилику да каже да трансфера на најгледанију комерцијалну телевизију више неће бити. Са Душицом је, како је тада рекао, дуго преговарао, а популарна водитељка је на крају пристала да постане део информативне редакције ТВ Пинк.

Душица већ неко време припрема емисију, а последњих неколико дана све више времена проводи у згради ТВ Пинк, где се ради на новом студију из ког ће се емитовати дневни магазин „24 часа”. За сада јој атмосфера у згради изузетно прија и задовољна је колегама, а пре свега тиме како теку припреме за емисију.

За сада је све сјајно! Тек сам дошла и сада ми је све занимљиво. И даље се играм, али морам рећи да ми је стартна позиција поприлично добра, испричала је Душица своје утиске.

Р. Т. М.

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести