окоТВоко: Стриптиз на сузе

Потресна исповест Тање Савић имала је две верзије - једну у „Магазину ИН” и другу оштрију верзију за Јутјуб.
Aleksandar Fllipović Foto:N. Potkonjak
Фото: Александар Фллиповић Фото:Н. Поткоњак

Тања Савић је била лепша него икад и врло елокветна, а њене сузе су још једном доказале да и славни плачу. Сузе су одавно постале заштитни знак за високе рејтинге.

Код младог, плавоког колеге, вршњака моје емисије „Таблоид” Уроша Божића у емисији „Гламур” на Хепи ТВ, често уз сузе слушамо тешке животне приче Мире Косовке, Милене Плавшић, Злате Петровић... Урош је најбољи прихотерапеут наше естраде. Ваљда што је тако пристојан, њему отварају душу више него Опри Винфри. То су те нове водитељске генерације које знају и умеју. Гоца Тржан је у одличној емисији „Сценирање” на Курир телевизији, урадила веома интимно скенирање водитељке Вање Цамовић која је изјавила како је своје дете штитила од медија и да је све најлепше говорила о његовом оцу. У истој емисији Славица Ћуктераш је заплакала када је видела свог тату у камиону. Да ли су били хормони или чиста емоција, али је било као у песми Наде Обрић „Ја не плачем, ја не плачем, али сузе теку саме''. „Обриши сузе драга” певао је покојни легендарни Боба Стефановић, а Миша Ковач „Зали то цвеће сузама среће”. Плакала је давно и Наташа Беквалац на песму Александре Ковач, у емисији Огњена Амиџића. Свој бол је у медијима исказала и Северина, али још увек без суза. Не зна се да ли је са Кебицом још у браку, али се зато о малом Александру Поповићу толико пише да ће превазићи славног имењака и презимењака Сашу Поповића.

Наше звезде изгледа не могу да певају по клубовима па запевају у медијима. Посла нема па је већини певача остало да плачу и кукају. Постали су медијске нарикаче

Једина личност која је имала другачији приступ је Сека Алекисић. Да ли због короне или што је тако одлучила она је све телевизијске екипе од „Пинка” до „Нове” и „Прве” примила у својој кући, поред базена као краљица са широким осмехом задовољне жене. Тако у своје време није давала интервјуе ни Марија Калас на јахти Аристотела Оназиса. Схватила је Сека да нема више мистичности код јавних личности и да нема недодирљивости. Све је медијска трговина и све то раде млади ПР менаџери и новинари јер мисле да тако треба. И онда се деси обрнути универзум - Наташа Миљковић и Срђан Тимаров се сликају за један илустровани часопис као бивши супружници и као прави пример како се могу понашати разведени родитељи због добробити детета и добију салву злурадих коментара. Наташа је оштро одговорила на Твитеру: „Земљо моја, да ли си: Моја?”. Искреност им се у овој земљи обила о главу. Бити другачији од тога како желе да те виде таблоиди и чаршија је највећи грех. Али овде је све маркетинг и трговина. Зато искрени људи лоше пролазе. Стога се треба држати оне старе народне кад ти је најтеже и најлепше о томе не причаш у јавности. Зато не сматрам ни да је главна естрадна вест што је Дара Бубамара нашла младог фрајера. То што је Радојка подмлађена у свили и кадифи, а друге певачице плачу, то вам је живот. А наше звезде изгледа не могу да певају по клубовима па запевају у медијима. Посла нема па је већини певача остало да плачу и кукају. Постали су медијске нарикаче. Већина шоу биз емисија је на исту модлу и фазон. Није важно ни да ли је СББ или МТС кабловски провајдер, ни да ли је Прва или је Пинк. Много је суза проливено, стриптиз на сузе је у моди, а праве истине су негде далеко сакривене и од медија и очију јавности.

Александар Филиповић

Nenad Adamov
14.11.2020 • 13:24
Poslednja rečenica teksta je suština.
EUR/RSD 117.5762
Најновије вести