ОВО СУ СРПСКИ КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ! Послушајте све песме на једном месту

Радио-телевизија Србије управо је објавила све песме које се такмиче на „Песми за Евровизији” на којој ће наша земља добити свог представника на престижном музичком такмичењу.
1
Фото: Ирина Дуплевскаја, Горан Поповски и Милена Поповић / Монтажа

Свих 28 композиција које учествују на фестивалу доступно је на званичном Јутјуб каналу „РТС Песма Евровизије”. Објављен је и распоред учесника фестивала по полуфиналима, као и редослед наступања.

„Песма за Евровизију” биће одржана кроз три вечери - два полуфинала на програму Радио-телевизије Србије биће 27. односно 29. фебруара, док је велико финале заказано за 2. март. У оба полуфинала наступиће по 14 такмичара, а најбољих осам из обе вечери пласираће се у финиш националног такмичара за одабир представника на Евровизији.

Песме могу да се послушају овде.                        

Занимљиво је да ће осим гледалаца РТС-а, који ће такмичење моћи да прате на програмима РТС-а и путем РТС Планете, „Песму за Евровизију“ моћи да прате и гледаоци широм Европе и света путем званичног Јутјуб канала Песме Евровизије, који има више од 5,62 милиона пратилаца. Иначе, Евровизија ће ове године бити организована у Малмеу, након што је шведска представница Лорин прошле године у Ливерпулу однела победу.

В. Б. 

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести