Proud Mary: Ненад Пагонис као Тина Тарнер вечерас у ТЛЗП

Десетоструки шампион света у кик боксу, Ненад Пагонис, ових дана боксерске рукавице заменио је микрофоном и музичком сценом. Наступи у популарном ТВ шоу програму „Твоје лице звучи познато“ се ређају један за другим, а Ненад показује своје певачко умеће у захтевним улогама попут Бредлија Купера, преко Џеј Кеја из култног бенда "Џамироквај", па све до невероватне трансформације у музичку легенду Тину Тарнер, што ће публика моћи да гледа вечерас.
pagonis
Фото: Promo

У питању је песма „Proud Mary“, која је винула у небеса славну Тину.

Није ми много времена требало да се спремим за улогу. Тину слушам цео живот, она је богиња музике, блузерка, рокерка, све оно што ја волим. Текст песме сам већ знао напамет, тако да нисам морао дуго да се спремам. Једино у шта сам уложио мало више времена су сценски покрети које сам скидао са оног њеног чувеног концерта на Вемблију, али опет ни то није било претерано захтевно. Тина је једна јако енергична жена и било је важно да и ја сву своју енергију испољим на сцени и бини. Оно што ће публици можда бити занимљиво, а свакако је посебно изненадило мог ментора на шоу ТЛЗП, Душана Алагића, је да песму певам из оригиналног тоналитета, што је изузетно тешко, каже Ненад Пагонис.

Нашем прослављеном кик боксеру певање иде са лакоћом, јер има и свој бенд „Black Peacock“. Међутим, оно што му мало теже пада је када је потребно сатима да седи на једном месту због маскирања.

Моја појава у облику Тине је свима била смешна. Многи су хтели да се сликају са мном. Било им је све то необично. Али, ја сам се стварно добро забавио. Верујем да ће се и публици допасти. Сценске припреме су биле захтевне, у смислу да морају дуго да трају како би маска изгледала добро. Скидам капу свим маскерима и шминкерима који и по шест сати проведу на трансформацији само једне особе. Опет, када све коначно буде готово онда сам у проблему, јер не смем да се насмејем, морам да пазим на шминку, косу, нокте, шаљиво додаје Пагонис.

Поред кик бокса коме је посветио добар део свог живота, Ненадова страст је музика, а све је то почело захваљујући једној малој новосадској радио станици.

Фото: Promo

Највише волим да слушам р'н'р мада ме привлачи и кантри звук из педесетих или шездесетих, па све до хеви метала деведесетих. Волим и блуз, стари, изворни црначки блуз који је феноменалан. У музику сам се заљубио са 13 година када ми је брат од тетке рекао да слушам његову радио емисију и да припремим касету како бих могао да снимим музику коју ће пуштати. Тад сам се први пут сусрео са групама као што су AC/DC, Бон Жови, White Snake и од тада нисам престао да их слушам. Оно што ми је још остало у памћењу је да када сам кретао у први разред и када смо попуњавали неку анкету да се изјаснимо коју врсту музике слушамо, мој избор била је ЈУ група, а онда сам доживео да на мом последњем мечу у првим редовима седе управо Жика и Драги Јелић, прича Пагонис, који ће следеће недеље у Новом Саду промовисати своју аутобиографију „У рингу са животом“, у ком је поделио бројне детаље на свом путу од Старе Детелинаре до светског врха.

EUR/RSD 117.5725
Најновије вести