Серија Сложна браћа – The Next Đeneration од 4. јануара на Суперстар ТВ

Уз присуство глумачке и ауторске екипе и бројних званица у понедељак, 27. децембра, у Комбанк дворани, одржана је свечана биоскопска премијера дуго очекиване нове сезоне култне хумористичке серије „Сложна браћа - The Next Đeneration“.
d
Фото: Дневник/В. Фифа

Друга сезона популарне телевизијске серије, реализоване у заједничкој продукцији компаније Телеком Србија и ЕТМ Продукције, доноси нам 12 нових епизода, чије ће премијерно телевизијско приказивање почети 4. јануара на телевизији Суперстар, у 21 час и емитоваће се сваке вечери од понедељка до четвртка.

Иако су се у односу на прву сезону серије из 95. године, која је пратила послератна дешавања на територији „ничије земље“, прилике и околности битно измениле, ова нова сезона, са својим новим али и старим ликовима, показује нам да је природа универзалности међуљудских односа, као и карактеристичан хумор народа и појединаца са простора бивше Југославије, једна непролазна и непроменљива категорија. Нову сезону серије „Сложна Браћа - The next Đeneration“ чини импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Марком Гвером, Андријом Кузмановићем, Николом Пејаковићем, Радославом Миленковићем, Љубишом Савановићем, Миланом Ковачевићем, Амаром Ћоровићем, Мајом Чампар, Сергејем Трифуновићем, Зораном Цвијановићем, Ненадом Окановићем, Дарком Остојићем, Мимом Караџићем и другима. Креатор и сценариста серије и овај пут је др Неле Карајлић уз Срђана Јанковића, а режију потписује Милорад Милинковић.

Фото: Дневник/В. Фифа

„Драго нам је што смо део култне серије која је обележила деведесете године, а чије се реплике и данас користе. Сигурни смо да ће наставак бити на нивоу старе серије „Сложна браћа”, ако не и бољи, као и да ће гарантовано одлична забава додатно обогатити изузетну понуду квалитетног филмског и серијског садржаја нашег Суперстар канала, коју су препознали бројни телевизијски гледаоци“, изјавио је Владимир Лучић, генерални директор Телекома Србија.

Један од извршних продуцената ЕТМ Продукције, глумац, Ненад Окановић, нагласио је да га посебно радује околност да је био у прилици да продуцира нову сезону серије уз чије је култне реплике и сам одрастао. Оно што издваја као најважнији адут серије јесте идеја о релаксацији односа међу државама и људима на Балкану и чињеница да треба да се оканемо непотребних подела.

Фото: Дневник/В. Фифа

Сценариста Ненад Јанковић, познатији као др Неле Карајлић, напоменуо је да је било изразито занимљиво снимати „Сложну браћу” и радити са таквим мајсторима глуме попут Андрије, Наташе, Љубе и свих других, и да је дивно било сарађивати са режисером Милорадом Милинковићем који је један од оних редитеља који разумеју хумор.

„Ако се публика буде барем упола смејала ономе чему смо се ми смејали током снимања, наша мисија ће бити успешна“, истакао је Јанковић.

 

EUR/RSD 117.5235
Најновије вести