Ситком „Мамини синови” и серије „Синђелићи” се враћају на мале екране

Од средине септембра на Првој ТВ ће почети да се приказују нове епизоде две популарне домаће хумористичке серије „Синђелићи” и „Мамини синови”.
r
Фото: Youtube Printscreen

Прва емитује и други део прве сезоне „Жигосаних у рекету”, а ускоро стижу и нове епизоде „Ургентног центра” али и серија „Беса” коју смо гледали на Суперстар ТВ.

Од суботе, 14. септембра, сваким даном у 19.15 часова, на Првој телевизији ћете гледати прву сезону урнебесне комедије „Мамини синови”, која је освојила срца гледалаца. Серијал прати заједнички живот мајке Росе, која је потпуно подетињила у старости, и њеног сина Милентија – Бебе, који одавно није дете. Својим немешањем, Росин старији син Миша, као по правилу, додатно компликује ситуацију. У овој игри, свако има свој циљ, али једно је јасно - победника нема. Роса не може без Бебе, Беба не може са Росом, а Миша, једноставно, нема времена. У том зачараном кругу, кроз читав низ урнебесних ситуација и заплета пратимо како родитељско кормило стално мења капетана, али брод упорно плови у смеру који Беби најмање одговара. Оно што је сигурно јесте да није лако наћи жену кад живиш са мајком.

Сјајну глумачку екипу предводи Светлана Цеца Бојковић, која се улогом мама Росе у великом стилу вратила пред телевизијску публику. Росине синове Бебу и Мише играју Андрија Милошевић и Ненад Јездић.

Интересантно је да Ненад Јездић у серији „Мамини синови” први пут ради с Андријом Милошевићем кога познаје више од двадесет година, док за Светлану Бојковић каже да је његова глумачка мајка са којом је поделио и своје глумачке неуспехе на почетку каријере. Андрија Милошевић такође ужива у раду са Цецом Бојковић, коју сматра живом легендом и фантастичном женом пуном духа и енергије. Андрија додаје да је Ненад Јездић феноменалан и „бомба“ серије.

Ненад Јездић објашњава да је у серији све јако живо и на прави начин адаптирано за наш језик, хумор, менталитет и околности у којима живимо, па је самим тим и играти лепше и лакше.

Поред њих, у серији играју Вања Милачић у улози Јоке и Слободе Мићаловић као Бебине бивше жене, а појављују се бројна глумачка имена међу којима су Власта Велисављевић, Слободан Бода Нинковић, Катарина Гојковић, Вања Ненадић, Јелена Ступљанин, Иван Томић, Александар Ђорђевић и многи други.

Љубитеље сјајне серије „Синђелићи” обрадоваће вест да ће се од 16. септембра емитовати нове епизоде на Првој телевизији. Догодовштине најпознатије породице гледаоци ће моћи да прате радним данима од 21 сат.

Пета сезона обиловаће бројним, занимљивим заплетима, преокретима и комичним ситуацијама у којима ће се Сретен и Језда, уз велику помоћ Федора наћи пред новим изазовима у послу с кафаном, док Ева и Методије постају родитељи, а новопечена бака Лила одлази у Француску како би им помогла око принове. Сретен упада у низ заврзлама у Лилином одсусуству у покушају да породицу одржи у најбољем могућем реду, као да је Лила присутна. Гојко и Тереза су и даље заљубљени једно у друго, као и Касија и Риста, али непрестано упадају у забуне које их упорно раздвајају. Гојко стиче статус Јутјуб звезде. Породица Синђелић и њихови најближи пријатељи настављају да нас засмевају али и уче важним породичним вредностима, и у добру и у злу су заједно. Редитељи су Катарина Живановић, Милан Тодоровић и Владимир Петровић, а главне улоге тумаче Воја Брајовић, Бранка Пујић, Борис Комненић, Горан Радаковић, Драгана Мићаловић Милош Кланшчек, Јелена Косара, Лука Рацо…

- Човек никада не треба дуже од три минута да размишља о својој срећи и несрећи. Важно је ићи даље и не везивати се ни за успех ни за неуспех. Чим ухватиш себе да мало дуже мозгаш о томе како си леп и паметан, одмах прекини. Исто уради и кад си тужан, очајан и мислиш да је твој живот неподношљив. То сам научио од Федора, лика којег већ шест година тумачим у серији „Синђелићи” - рекао је Горан Радаковић.

Њему су се у овој сезони придружили и Сека Саблић, Весна Чипчић, Марина Ћосић, Владимир Ковачевић, Михаела Стаменковић, Михаило Лаптошевић, а гостоваће И познати јутјубер Андрија Јовић (Андрија Јо)...

Снежана Милановић

 

EUR/RSD 117.5834
Најновије вести