Стиже нова сезона Азбуке нашег живота: Судбински точак се и даље котрља

БЕОГРАД: Снимањем једне од сцена кључних за расплет приче у Београду је завршено снимање друге сезоне серије „Азбука нашег живота“, креаторке и редитељке Јелене Бајић Јочић, а гледаоци ће у нових једанаест епизода уживати од јесени, када се очекује премијера на каналу Суперстар ТВ.
a
Фото: Contrast Studios

Нове епизоде излазе из оквира књига Мирјане Бобић Мојсиловић, по којима је и рађена прва сезона, а ликови у настављају даље своје животе, судбински точак се котрља у новим непознатим смеровима, те ће се серија дотаћи многих животних тема, друштвено одговорних питања о којима се врло мало говори, а која чине нашу свакодневицу.

Фото: Contrast Studios

У средишту су и даље Весна и Урош Поповић, чији се путеви наизглед разилазе: док Урош са Аном гради нови живот, Весна наставља сама и доноси одлуку да се посвети себи и свом послу, проналазећи радост и своју сврху у томе. Изненада, и једно и друго се суочавају са околностима које ће трајно уздрмати овај новонастали животни баланс - Урошу прети пословни крах, а Весна започиње интимну везу са мушкарцем, који ће је потпуно залудети. Оно што ће бити изненађење јесу тренуци заплета у виду напетог трилера, у којима ће судбине ликова висити о концу.

– Кад се осврнем на претходних неколико месеци, могу да кажем да сам врло задовољна урађеним послом, као и материјалом који смо добили. Оно што ме посебно чини срећном је чињеница да је за све то време радост стварања била велика и свакодневна јер радимо оно што волимо и оно у шта верујемо. Заиста, цео тим и ја верујемо да ће ова сезона „Азбуке“ донети много радости и узбуђења гледаоцима. На крилима те позитивне енергије, са задовољством ових дана започињемо процес постпродукције, како бисмо на јесен и зиму ове године сви заједно уживали у новим ситуацијама, искушењима и изазовима које ће живот ставити пред наше, публици добро познате јунаке – рекла је креаторка и редитељка серије Јелена Бајић Јочић и додала да ће прича, уз нове ликове, бити проширена и продубљена, уплетена на узбудљив и занимљив начин.

И у наставку ћемо у главним улогама гледати Александру Јанковић, Јадрана Малковича, Исидору Симијоновић, Ђорђа Мишину, Миону Марковић, али и нека нова лица попут Радивоја Буквића, Александра Срећковића Кубуру, Милана Калинића, Јелену Мур, Вању Ејдус и друге. Снимање је реализовано у сарадњи продукцијске куће „Contrast Studios” и компаније „Телеком Србија”.

В. Б.

EUR/RSD 117.2781
Најновије вести