(ВИДЕО) ХАОС У АВИОНУ: Потукли се путници, РАЗДВАЈАЛА ИХ СТЈУАРДЕСА па их авиокомпанија ПРОГЛАСИЛА НЕПОЖЕЉНИМ

Стјуардеса се може видети како користи своје тело и руке као штит покушавајући да прекине тучу.
7
Фото: Ilustracija Pixabay.com

Пре тек нешто више од пола века, за путовање авионом господа су бирала најбоља одела и кравате а даме обавезно посећивале фризера и који ће парфем и аксесоар да ставе на себе.

Данас се путује многоструко више, авион је далеко од нечег ексклузивног и постао је тек једно од превозних средстава па ма колико се згражавали над таквим дешавањима, многе и негативне појаве и понашања својствена људској цивиизацији нашла су своје место и на "небу под облаке".

Непосредно по слетању на аеродром Логан, дошло је до туче путника, који су се, према изјавама сведока, и током лета свађали, на лету авиона компаније Спирит Ерлајнс Ербас А320-271Н (Н908НК).

Стјуардеса се може видети како користи своје тело и руке као штит покушавајући да прекине тучу. Позвана је полиција да реагује, а авио-компанија у чијем се авиону одиграо инцидент реаговала и саопштила да ће учесницима туче бити онемогућено да да путују њиховим авионима.

Портпарол компаније Спирит Аирлинес потврдио је да је "асистенција полиције тражена због нереда који се десио приликом депланирања лета Спирит Аирлинес 3907 у Бостону 7. маја".

"Не толеришемо поремећено понашање било које врсте, и путници који су у њој учествовали више нису добродошли на било који од наших летова", додао је.

(Аеро.рс)

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести