(ВИДЕО) НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРЕПЕВАЛА ОВАЈ ГРЧКИ ХИТ! Новосадска барбика припрема нови албум па признала: „Срамота ме је да причам о томе”

Певачица Наташа Беквалац ових дана вредно ради на новим песмама, па не крије да се радује што ће публици после дужег времена поклонити нове хитове.
1
Фото: Printscreen Instagram/bekvalceva

Посебно је срећна због тога што је музика „поново у моди”, те што многе њене колеге издају целокупне албуме, за разлику од претходних година када су се насумично пуштале појединачне песме.

Наташа је за „Дневник” открила да, ипак, није поносна на себе што дуго ништа ново није снимала.

– Мене је јако срамота да уопште причам о томе, девет година је прошло од мог последњег албума и баш ми није свеједно, али ја ћу се сигурно својој публици одужити, али и свима онима које воле моју музику – истиче Беквалчева не желећи да нам открије како ће звучати њен нови албум.

Шта нам је све открила можете погледати у видео интервјуу у наставку: 

Певачица се присетила и како је још 2004. године снимила песму „Поново” која је постала евергрин, а коју је тада препевала са грчког. Наиме, песму је у оригиналу отпевала грчка певачица Peggy Zina.

– И код мене и код ње је заиста постала велики хит. Немам ништа против обрада. Мислим да тај грчки мелос не привлачи само нас певаче, већ и цео наш народ. Рекла бих да има врло много сличности и у самом темпераменту и генерално у вајбу кад је музика у питању. Заиста немам недоумице зашто нас њихове песме баш толико привлаче – признала је Наташа Беквалац и у шали додала да ипак, за разлику од грчке музике, не зна зашто овдашње жене обожавају њихове мушкарце. – Не знам какви су Грци фрајери. Не може да се генерализује, сигурно може да се пронађе нешто јако интересантно (смех), као и код нас, као и свуда у свету. Мене, генерално, код мушкараца привлаче темперамент и енергија. Тако да мени су Грци интересантни.

Како је изгледала Наташина прва насловна страна у каријери и то баш у „Дневниковом” ТВ додатку можете погледати овде.

Певачица је недавно била на путовању у Ибици са сестром Кристином, али и својим сарадником - модним дизајнером Михаилом Анушићем који потписује бренд „Михано Момоса”. „Цео живот сам некако трагала за тим мушкарцем поред ког ћу имати осећај ‘биће све у реду’, ‘не мораш сама, ту сам’, ‘ништа лоше не може да се догоди’, и схватила сам да трагам за нечим што већ заправо имам. Имам га унутар себе, имам га у својим сестрама, пријатељима. Имам га у теби, Михаило”, написала је уз атрактивне морске фотографије на Инстаграму Беквалчева, што је покренуло лавину коментара њених пратилаца, а нас је занимало како се провела на одмору на том шпанском острву.

– Нисам била на одмору, Михаило је мој пријатељ и сарадник, па смо спојили лепо и корисно и неколико дана радили, а неколико одмарали. Није то био баш одмор, мада је тако изгледало, али тако је најбоље – казала је Ната.

В. Бијелић

 

EUR/RSD 117.0413
Најновије вести