За дочек на Златибору „пола естраде“, капацитети скоро попуњени

ЗЛАТИБОР: На Краљевом тргу на Златибору за дочек Нове 2023. наступиће Београдски синдикат, Драгица Црногорчевић и трубачки оркестар Дејана Јевђића, а за репризу Лексингтон бенд и Индира Радић.
igracke nova godina
Фото: pixabay.com

Поред тога угоститељски објекти организују дочеке са познатим извођачима, тако да ће, како каже за Тањуг директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић „пола естраде бити на Златибору“ .

За дочек године, у којој ће Златибор славити и 130 година од организованог турзима, у  хотелима, кафићима или ресторанима у новогодишњим данима наступиће и Светлана Ражнатовић, Никола Роквић, Милица Тодоровић, Адил Максутовић, Сека Алексић, Мира Шкорић, Тања Савић, Ивана Селаков, Шако Полумента…

Попуњеност капацитета је већ 95 одсто, а ми верујемо да ће бити и 100 одсто и 50 хиљада гостију, каже Живановић.

Он наводи да су цене благо кориговане ове године јер су порасле и цене енергената, али да свако ко жели да дође на Златибор може пронаћи смештај према својим могућностима.

Четвородненви аранжман уз полупансион и дочек са коришћењем  услуга хотела се креће од 300 до 800 евра у зависности од нивоа услуга, а око 100 евра је приватни смештај у апартманима у зависности од локације, каже Живановнић.     

EUR/RSD 117.1695
Најновије вести