Бојси натписом на ауту још једном показао колико воли Србију

Познати глумац Џон Чалис не крије колико воли Србију и да на друштвеним мрежама често помиње Србију у позитивном контексту.
f
Фото: Приватна архива

Овог пута је на свом Твитер налогу објавио фотографију аутомобила са необичним натписом, који је одушевио све Србе.

Његова наклоност се може испратити још од документарца „Бојси у Београду“ који је урадио о феномену серије „Мућке“ у Србији до навијања за Ураганке на пјесми Евровизије до одговора Елизабет Олсен када је напала Србију.

На твитер је поставио своју фотографију испред мерцедеса на чијим таблицама пише „Srbia“, што је наишло на велики број коментара пратилаца твитер налога:

„Следећи пут следеће године Бојси ти ћеш бити милионер“, надовезујући се на култну реплику која се понављала од прве епизоде у којон лик Делбој понавља Роднију: „Следећи пут следеће године бићемо милионери“.

„Предивно“ и још безброј других питања која су се низала да ли су та кола на продају су изгледа баш забавила пратиоце његовог налога.

Чувени Бојси из серије „Мућке“, неколико пута је долазио у посету у Београд за који има само речи похвале.

Не крије да је заиста одушевљен менталитетом народа, историјом и природом.

„На мене је највише оставила утисак историја Београда и ваше земље, иако сам био упућен у неке детаље, када сам уживо чуо невјероватне приче био сам потпуно фасциниран. И даље ми је невјероватна прича о Храму Светог Саве који је обнављан три пута и било је невјероватно стајати уживо пред том грађевином.

(frontal.ba)

Rajko
24.08.2021 • 14:10
Bojsi care, dođi ti lepo kod nas. Klima lepša od engleske, ljudi normalniji i topliji, a uz sve pare koje imaš, živećeš k'o bog! Kupiš lepo kuću na Fruškoj gori preko solis-a, dovedeš i familiju, i uživaš do kraja života.
EUR/RSD 117.3314
Најновије вести