Најлуђа ноћ по папреним ценама: За дочек и до 350 евра

НОВИ САД/БЕОГРАД: Сви они који најлуђу ноћ желе да дочекају у неком од многобројних ресторана, кафана и хотела широм земље, по свему судећи, ће морати да издвоје приличну своту новца. Јер, цене иду и до невероватних 350 евра по особи.
nova godina vatromet
Фото: pixabay.com

У цену дочека је, како пише К1 инфо, углавном урачуната вечера, неограничено пиће и уживање у наступу највећих домаћих звезда, а оно што се може закључити поредећи овогодишње са прошлогодишњим ценама је да ће нас најлуђа ноћ коштати око 20 одсто више.

У Новом Саду дочек у хотелима кошта између 100 и 200 евра, а када су у питању београдски клубови и кафане, цене улазница варирају од 30 до 50 евра. Ту нису урачунати храна и пиће. Поред тога, морате да доплатите место за столом, које у сепареима може износити и до 75 евра по особи, а за те паре добићете једну флашу пића и "фингер фуд" мезе.

Титулу најскупљих локација за новогодишњи провод ипак односе организовани дочеци у хотелима у центру престонице за које морате да извојите и до 210 евра по особи.

Цене у ресторанима углавном су нешто мање и крећу се од 45, па све до 150 евра.

Међутим, изузетака има. Тако у једном познатом београдском ресторану, где ће госте забављати Лепа Брена, дочек кошта баснасловних 300 до 350 евра по особи!

У Скадарлији су ресторани већ готово попуњени до последњег места, а међу гостима ће највише бити странаца и то првенствено из Црне Горе и Босне и Херцеговине, али очекују и пуно Турака и Бугара.

Сада већ традиционално, папрено коштају и дочеци на планинама.

У једном ивент центру на Златибору наступа Цеца Ражнатовић, а ако имате жељу да у Нову годину уђете уз њене хитове, за то задовољство мораћете да издвојите од 100 до 150 евра.

Иако овако висока цифра моментално асоцира на „ол инклузив“ услугу, овде то није случај, већ ћете пиће, које је неизоставни део новогодишње прославе морати да доплатите.

Уколико планирате да цело вече ђускате, могуће је резервисати и барски сто по цени од 40 евра, на којем се не служи храна.

К1 инфо

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести