Најсрећнија земља на свету нуди Мастерклас среће

ХЕЛСИНКИ: Финска, земља која је у шестој години заредом проглашена најсрећнијом на свету, нуди бесплатан програм за десет полазника, који могу научити како да осете срећу и побољшају квалитет живота кроз успостављање везе с природом.
helsinki
Фото: pixabay.com

Категорије су: здравље и баланс, дизајн и свакодневне навике, храна и благостање, природа и стил живота.

Према Светском извештају о срећи, објављен раније ове недеље, Финска се, како подсећа rt.rs, поново налази на првом месту. Главни критеријуми су дужина животног века, социјална подршка, великодушност у заједници, слобода доношења одлука и друго.

Организација "Посети Финску" је објавила процес пријављивања за конкурс, као и да су унајмљени врхунски специјалисти који ће одржавати часове за сваку од наведених категорија програма. Као део пријаве, потребно је снимити ТикТок који показује да заинтересовани појединац заправо "потајни Финац".

Програм се, наводи rt.rs, одржава у региону који има мноштво језера, што ће наводно помоћи полазницима да се заиста осећају ближе природи. Могуће је пријавити се до другог априла, а огранизација додаје да ће се мастерклас документовати, како би послужио као реклама за наредне кругове пријављивања. За оне који нису успели да се пријаве на пролеће, биће омогућен и летњи онлајн курс.

EUR/RSD 117.1954
Најновије вести