НАЛЕТЕО НА БОДИБИЛДЕРКУ Старица пребила провалника

Када је мушкарац у Рочестеру, америчкој савезној држави Њујорк, одлучио да провали у кућу 82-годишње баке Вили Марфи, није ни слутио да ће му се то обити о главу, али буквално.
nasilje tuca pixabay
Фото: pixabay.com

У исповести за стране медије, Марфијева је објаснила како се све десило. Казала је како се спремала за спавање када је неко почео да јој лупа на врарта у моли да позове хитну помоћ, јавља Си-ен-ен.

Рекла је да је позвала полицију и није пустила мушкарца у кућу, али он се тад наљутио и провалио кроз врата, преноси cdm.me.

“Изабрао је погрешну кућу за провалу. Полумрачно је, сама сам и стара. Али погодите шта, још сам јака”, казала је старица, показујући мишиће.

Вили је иначе награђивана бодyбилдерка која и у деветој деценији живота свакодневно вежба у локалној теретани. Како је бака испричала, искористила је неколико кућних предмета којима је напала 28-годишњег уљеза, почевши са столом.

Каже како је разбила сто о њега, наставила је да га удара металним ногама од стола. Након што је неколико пута скочила на њега, отрчала је у кухињу, узела флашу дечјег шампона и попрскала мушкарца по лицу док је покушавао да устане.

Ни ту није био крај. Вили је тада узела метлу и наставила да га “млати”.Врло брзо након тога стигла је и полиција, као и Хитна помоћ која је одвезла лопова.

EUR/RSD 117.5400
Најновије вести