СМЕСТА ДАО ОТКАЗ НА ПОСЛУ Освојио 40 милиона долара на Лотоу и НОВАЦ одмах ИНВЕСТИРАО у бизнис! Данас је још БОГАТИЈИ (ФОТО)

Клиф Литл из Северног Квинследна (Аустралија) 2019. године постао је мулти-милионер преко ноћи јер је освојио Лото награду.
m
Фото: Youtube Printscreen

Једног јутра радио је свој уобичајени посао и живео уобичајени живот, следећег јутра на његовом рачуну било је 40 милиона долара.

У интервјуу за аустралијску телевизију "9 њуз" описао је како се осећао када је освојио велику суму новца.

Нисам могао да одем на спавање. Нисам могао да заспим. Стално сам проверавао мој тикет пре одласка у кревет, рекао је Клиф.

Одмах након новчаног добтика дао је отказ и пензионисао се. Није имао никаквог разлога да чека, па је одмах испунио себи први жељу. Купио је Тојота Супра спортски аутомобил, некретнине за своју децу и један део новца инвестирао је у тркачке коње.

Људи могу да кажу шта год желе и да причају да новац није битан, али новац је сјајна ствар. Свакако није најважнија ствар на свету, али решава доста проблема, рекао је Клиф.

 

Клиф је у међувремену увећао своје богатство инвестицијом у тркачке коње. Људи који раде са његовим коњима кажу да га никад нису видели, али да су задовољни како их плаћа.

Фантастично је када ти се снови остваре, рекао је Клиф за "9 њуз", када су га питали како се осећа што није протраћио новац који је добио на Лотоу, већ га је инвестирао и увећао.

Дневник/Жена Блиц

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести