Снимљен јелен са три рога

Стив Линдберг из Мичигена ухватио је својим фото-апаратом тророгог јелена, ни не слутећи да ће му тај дан бити посве необичан када се запутио да направи фотографије природе.
jelen sa tri roga
Фото: Youtube Printscreen

Он од 2012. године објављује фотографије дивљих животиња из свог родног места, ипак са несвакидашњим јеленом сусрео се по први пут.

Како је сам испричао, тог дана није био оптимистичан да ће објектив његовог апарата ухватити било какву зверку, с обзиром на чињеницу да је температура била врло ниска.

- Био сам јако срећан када сам видео видру како једе рибу на леду- прича Стив, који је био задовољан “уловљеном” фотографијом дана.

Ипак, срећа му се насмешила баш после тога.

- Када сам се враћао у возило у пратњи свог пса, приметио сам јелена који чудно изгледа. До сада сам фотографисао јелене хиљаду пута и имао исто толико фотографија, али одмах сам препознао да је овај необичан, јер му је на глави био “хаос”- испричао је “Линдберг”, а преноси “Национална географија”.

Направио је неколико фотографија и отишао кући.Тек када је постављао фотографије на Интернет, схватио је да јелен на глави нема два, већ три рога. Фотографија је одмах постала вирална и добила на стотине коментара.

Ветеринар Стив Едвардс објаснио је да је у питању здрав јелен са урођеним дефектом, који се дешава једном у милион.

Види се да је фотограф искрени љубитељ природе, јер није желео да открије локацију на којој је усликао јелена, како би је заштитио и спречио лов на ову необичну дивљач.

М. Сћ.

EUR/RSD 117.5400
Најновије вести