ИМАЈТЕ САВРШЕНУ ЛИНИЈУ БЕЗ ЈО-ЈО ЕФЕКТА Ова МЕДИЦИНСКА ДИЈЕТА успешно решава ЦЕЛУЛИТ, за 2 недеље можете изгубити и 10 кг

Велики број људи управо у периоду пред лето креће с детоксикацијом, али и озбиљнијим обрачуном с могућим вишком килограма накупљених током зиме.
a
Фото: Pixabay, ilustracija

Многи се муче са разним мукотрпним дијетама, али на крају се увек врате провероној медицинској дјети, из простог и једноставног разлога што је она управо то, проверена!

Разлог је управо тај што овакав начин прехране доказано даје резултате у врло кратком времену. Медицинску дијету осмислили су лекари (отуда и назив) како би њихови пацијенти у што краћем времену смршали довољно да се могу подвргнути операцији.

Ова дијета, осим што придоноси брзом мршављењу на здрав и природан начин, изврстан је избор у борби против целулита. Оаквог начина исхране могу се придржавати сви, но, као и код сваког другог режима, најбоље је прво се посаветовати са својим лекаром и урадити све претраге како бисте били сигурни да нема никаквог другог 'скривеног' проблема.

Како би медицинска дијета имала учинка, препоручљиво је придржавати је се најмање 30 дана, укључује 3 главна оброка између којих би било идеално да постоји размак од 4 до 5 сати, а оброци се не смеју прескакати.

Фото: Pixabay, ilustracija

Доручак је сваки дан исти и укључује 1 поморанџу, 1 комад двопека и чај или кафу без шећера. Поморанџа је саставни део свих осталих оброка јер је фруктоза лака за пробаву и не придоноси накупљању масних наслага. Такође, важно је напоменути да након 5 дана јеловник крећете из почетка.

Први дан

• Доручак: 1 поморанџа, 1 комад двопека, шољица кафе или чаја

• Ручак: кувано јаје, 2 кашичице грчког јогурта, киселог млека или јогурта, 1 пециво, 1 поморанџа

• Вечера: 1 до 2 сендвича, 2 кувана јаја, 1 парадајз и 1 краставац

Други дан

• Доручак: 1 поморанџа, 1 комад двопека, шољица кафе или чаја

• Ручак: кувано јаје, 2 кашичице киселог млека, 2 кекса, 1 поморанџа

• Вечера: 1 двопек, 125 г млевене јунетине коју можете испећи у тигању на мало уља, 1 парадајз и 1 поморанџа

Фото: Pixabay, ilustracija

Трећи дан

• Доручак: 1 поморанџа, 1 комад двопека, шољица кафе или чаја

• Ручак: кувано јаје, 2 кашичице киселог млека, 1 свежи краставац, 1 поморанџа.

• Вечера: 1 сендвич, 125 г млевене јунетине коју можете испећи на врло мало уља. Шољица кафе или чаја без шећера и 1 поморанџа.

Четврти дан

• Доручак: 1 поморанџа, 1 двопек, а на крају попијте шољицу кафе или чаја (без заслађивача). Ако вам је досадио двоструко печени хлеб, можете га заменити с 4 неслана крекера.

• Ручак: 1 сендвич, 125 г младог крављег сира и 1 поморанџа

• Вечера: 2 двопека (или 8 крекера), 125 г млевеног меса и 2 свежа парадајза

Пети дан

• Доручак: 1 поморанџа, 1 комад двопека, шољица кафе или чаја

• Ручак: 200 г куване јунетине без соли, као зачин можете користити мало соја соса, један комад сланине и један свеж парадајз

• Вечера: тврдо кувано јаје и 500 г куваног поврћа

Фото: Pixabay, ilustracija

Медицинска дијета има низ предности у односу на сличне дијете које се темеље на смањеном уносу калорија. Иако спада у нискокалоричне дијете, уз ову дијету нећете имати карактеристичан осјећај слабости, вртоглавице, раздражљивости и поремећаја пажње. Изненадићете се брзином резултата, а осим што ћете смршати, учинковито ћете се решити и досадног целулита који мучи већину жена.

Јо-јо ефекта се не морате бојати, а уз мале промене навика у исхрани килограми се неће вратити још дуго након престанка дијете.

Захваљујући успешним резултатима, медицинску дијету за мршављење није потребно понављати најмање годину дана након примене.

Једина "мана" ове дијете за здраво и учинковито мршављење је што се не сме јести воће. Љубитељима ових сочних плодова посебно је тешко у топлијим месецима, када шарено, слатко, разнолико воће попут брескви, јагода и сличног маме из сваког угла, но управо због тога, прави је избор за све оне који болују од дијабетеса и желе се здраво хранити и скинути вишак килограма.

Stil / story.hr

EUR/RSD 117.0443
Најновије вести