„Алтернатура” на бициклима, ове године у чак осам делова Новог Сада

У периоду од 21. јула до 8. септембра одржаће се нови серијал бициклистичких вожњи „Алтернатура” у организацији "Новог културног насеља", а уз подршку Градске управе за културу Новог Сада и „Invictabike” сервиса.
Alternatura 1.jpg
Фото: Ново културно насеље

Након успешних пројеката „Tour de Naselje” реализованог у претходне три године на Новом насељу, ове године возиће се у чак осам делова града.

Сваке суботе од 18 часова, Новосађани ће имати прилику да, уз вожњу кроз осам делова Новог Сада, учествују у дискусији о разним темама, као што су алтернативни начини запослења и путовања, урбана архитектура, екстремни спортови, витештво, културне и историјске тајне Новог Сада и многе друге.
Како би упознали Новосађане са „Алтернатуром” организатори ће 19. јула у 19 часова одржати и промотивни догађај и изложбу на Брод Театру, где ће заитересовани имати прилику да се информишу о турама и сами учествују у изложби уникатних бицикала.

Фото: Ново културно Насеље

Свака тура почиње на другом месту, а заинтересовани могу да прате организаторе на друштвеним мрежама како би сазнали где је окупљање.

Учествовање у турама је потпуно бесплатно, а све што је потребно да се појавите на свом „бајсу” или да резервишете један од бицикала организатора - специјално намењених возила за за две особе. Резервације можете да извршите преко фејсбук странице: www.facebook.com/novokulturnonaselje и да и на популарним „двојкама” уживате у „Алтернатури”.

За сва остала питања, можете се обратити на адресу novokulturnonaselje@gmail.com.

EUR/RSD 117.1695
Најновије вести