ЦЕО СВЕТ на отварању 22. издања „SERBIA FASHION WEEK”-а: МЕСТО где мода постаје МАГИЈА

Национална недеља моде „Serbia Fashion Week” спремна је за свој најгламурознији тренутак до сада! Свечано отварање 22. издања манифестације заказано је за 13. октобар с почетком у 18.30 часова на платоу испред Српског народног позоришта, а посетиоци ће имати прилилку да уживају у програму до 17. октобра. 
Fashion Week
Фото: Filip Bakić

Публика ће имати част да сведочи ревијама дизајнера из различитих крајева света. Поред Србије и земаља региона, своју креативност на церемонији свечаног отварања приказаће гости из Француске, Италије, Русије, Јапана, Шведске, Марока, Малте, Сингапура, Тајланда, Камбоџе,Грчке, Бугарске, Румуније, Молдавије… Ово је прилика да се, како најављују организатори, светлост рефлектора усмери на разноликост и креативност модног света.

Ово издање „Serbia Fashion Week”-а под паролом „место где мода постаје магија” обећава незабораван спектакл модне креативности и магије, окупљајући талентоване дизајнере из чак 22 земље широм света. 
Фото: Filip Bakić

На свечаном отварању 13. октобра, публику очекује посебно изненађење - наступ 30 чланова ансамбла Српског народног позоришта, који ће употпунити вече у којем ће продефиловати модели који ће понети креације 22 дизајнера. Улаз за овај јединствени модно-културни спектакл је бесплатан, што значи да сви љубитељи моде имају прилику да присуствују овом непоновљивом догађају.

Наредног дана, „Serbia Fashion Film Festival” ће донети посебан програм посвећен модном филму, док су за 15. и 16. октобар заказане узбудљиве модне ревије у Мастер центру Новосадског сајма.

Фото: Filip Bakić

Затварање манифестације предвиђено је за 17. октобар семинарским активностима које су одувек биле један од заштитних знакова ове манифестације. Организатори најављују да посетиоци могу да очекују инспирацију, едукацију и још много тога! „Serbia Fashion Week” ће и овога пута бити место где мода и уметност постају једно, где се креативност слави и где се свако вече претвара у бајку. 

В. Б. 

EUR/RSD 117.0680
Најновије вести