Данас почиње летње Распустилиште

Летње „Распустилиште”, под познатим мотом „Загревање за школу”, биће одржано од данас па све до 30. августа у дворишном простору Друштва „Распустилиште”, Радничка 20.
д
Фото: НСДКЦ

Програми, који су бесплатни, ће се одржавати радним данима од 10 до 12 часова. За прву седмицу пријаве нису потребне јер ће се више радионица одржавати паралелно, те ће деца имати могућност да се определе за било коју. Главни организатор програма је Новосадски дечји културни центар, а детаљније информације се могу добити на њиховој Фејсбук страници.

Током друге седмице „Распустилишта” број деце биће ограничен па је учешће потребно пријавити на имејл-адресу цирконео­гмаил.цом. У случају лошег времена програм ће бити отказан.

У току прве седмице програма деци ће бити понуђене радионице као што су „Атеље на отвореном”, радионице ритма, циркуских вештина, брзог читања и мудрог учења, радионица аранжирања свежег цвећа, дружење с глумцима-луткарима, али и радионице у којима ће развијати толеранцију, тимски рад, комуникацију кроз игре без граница, потрагу за благом или такмичење у аранжирању најлепшег тањира. Такође ће имати прилику да уживају у радионици „Незаборавно музичко путовање”, као и у позоришној представи „Бајка о три ваљушка”.

Данас ће у радионици “Око камере” бележити догађаје са Распустилишта, а имаће прилику и да направе здраву летњу посластицу.

Током друге седмице „Загревања за школу” биће реализован програм циркуских вештина у сарадњи са школом циркуса „Цирконео” и Удружењем „Креативни погон”.

Б. П.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести