„Делфај” преименован у „Аптив”

Недавно се причало о томе да је британска аутомобилска компанија „Делфај” променила власника, што може резултирати и променом локације на којој послују.
delfaj - aptiv 2
Фото: "Аптив" ("Делфај")

Како смо из те фирме сазнали, крајем прошле године пословање те фирме је подељено на две независне компаније: „Delphi Tehnologies” и „Аптив”. Као резултат тога, фабрика у Новом Саду је променила име у „Аптив”, али наставља производњу електронских снопова каблова за произвођаче аутомобила широм Европе.

„Нећемо мењати локацију јер је Нови Сад добро пословно окружење с ефективном транспортном инфраструктуром“, објашњавају из „Аптива”, некадашњег „Делфаја”.

„Наша фабрика, на адреси Привредникова 20, потпуно је ново постројење, које садржи модеран Тренинг-центар, пространу кантину и више заједничких просторија у неколико здружених објеката.“

У Новом Саду је тренутно запослено више од 3.700 људи, а радници долазе, не само с локала већ и из места удаљених до 50 километара. Да би привукли нову радну снагу, сваког понедељка држе „Отворена врата” у Националној служби за запошљавање (Алберта Томе 2) у 10 часова, у Зрењанину су у Гимназијској 7 у истом термину, средом од 13 сати у Врбасу у Великој сали општине, а уторком од 10 часова у Бачкој Паланки, на адреси Жарка Зрењанина 43 у Великој сали.

„Пошто смо достигли готово пун капацитет, тренутним запошљавањем одржавамо потребан планирани број радника. Истовремено смо усредсређени на унапређење радног окружења за наш тим, што укључује аспекте попут униформисаности и одржавања униформи, али и кантинске услуге која пружа куване оброке и пекарске производе – кажу из британске компаније.“

Они који су заинтересовани за рад у „Аптиву”, могу се обратити путем мејла delphiposao@delphi.com, позивом на број 060/889-25-34, слањем радне биографије на адресу Привредникова 20, посетом сајта „Инфостуд послови” или одласком на „Отворена врата”.     

Л. Р.

EUR/RSD 117.5811
Најновије вести