Екипе ЈКП „Пут” ангажоване на више локација

Екипе ЈКП „Пут“ из одељења „Одржавање“ и „Сигнализације“ ангажоване су ових дана на више различитих локација у граду и околним местима.
put
Фото: Dnevnik.rs

На Петроварадинској тврђави у току је поправка саобраћајних површина од камене галантерије, а у Сремској Каменици поправка асфалтом прилазних саобраћајница ка Дечијем селу, која би требало да буде завршена до краја седмице, док радови почињу сутра у  Улици кнеза Михајла.

Асфалтирање је завршено у Улици Седме војвођанске бригаде. Сутра и у суботу почеће „крпљење“ ударних рупа асфалтом у: Јована Суботића, Јаше Томића, Илије Нешина и Индустријској улици.

„Од недеље је планирано пресвлачење улица на Клиси и Сланој бари, у Мишарској и Улици Паје Радосављевића“, каже Биљана Ћубић из ЈКП „Пут“.

У Ветернику се туцаничким коловозом поправљају улице Марка Сервицког, Драге Дејановић и Данила Лазовића, а струганим асфалтом улице Јована Мускатировића, Обровачка, Нова 9 и Улица Гиге Гершић.

Редовно одржавање вертикалне сигнализације одвија се на Булевару Јаше Томића и Улици Корнелија Станковића, где је у току обележавање и фарбање уздужних ознака на коловозу. У Хаџи Рувимовој улици екипе  обележавају и фарбају хоризонталну сигнализацију.

Екипе „Пута“ раде на текућем одржавању и обиласку светлосне сигнализације на Булевару Краља Петра Првог, док на Булевару ослобођења поправљају шахтове урушене бетонирањем или постављају нове.       

С. С.

EUR/RSD 117.0612
Најновије вести