Екипе ЈКП „Пут” крпе рупе на коловозу 

Екипе ЈКП „Пут” од среде прошле недеље крпе рупе на градским коловозима.
Ekipe JKP „Put” krpe rupe na kolovozu  Foto: J. Galić
Фото: Екипе ЈКП „Пут” крпе рупе на коловозу  Фото: Ј. Галић

По речима Биљан Ћубић, задужене за односе с  јавношћу у том предузећа, приоритет су радови на линијама градског саобраћаја, државним путевима у надлежности ЈКП „Пут”, саобраћајницама првог приоритета, булеварима, али и у другим улицама у којима постоје оштећења која би могла угрозити безбедност саобраћаја.

“Такве радове ћемо у наредном периоду изводити свакодневно, а с лепим временом и интензивирати”, каже Биљана Ћубић. “Такође, грађане, пре свега учеснике у саобраћају, молимо за разумевање и стрпљење јер не можемо сва оштећења на територији града одрадити истовремено.”

Радници „Пута” су крајем прошле недеље наставили поправке оштећеног дела коловоза асфалтом у улицама Корнелија Станковића, Индустријској, Јована Суботића, на Булевару ослобођења, од Булевара Јаше Томића до раскрснице с Папа Павла и Новосадског сајма, затим у Приморској, Кисачкој и на Булевару Јаше Томића. Припрема се и поправка тротоара асфалтом на Булевару цара Лазара од Стражиловске до Сутјеске улице.

Што се приградских насеља тиче, поправка оштећеног дела коловоза асфалтом јуче је рађена на деоници пута од Новог Сада, преко Ветерника и Футога до Бегеча.

 С. С.

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести