Конкурс „Синема ситија“  за хероја из комшилука

У оквиру пројекта „Мој херој”, Удружење „Синема Сити” расписује конкурс за приче о херојима и тим поводом се позивају млади да представе своје хероје и узоре међу рођацима, комшијама и пријатељима, који су их инспирисали и показали да позитивне вредности у друштву ипак имају смисла.
1
Фото: Синема сити

За конкурс, који траје до 10. маја, потребно је попунити формулар на сајту Удружења, у којем треба навести како сте упознали свог хероја или сазнали за њега и описати зашто је баш та особа освојила ваше срце и треба да буде представљена јавности.

Сви млади од 15 до 25 година имају прилику да међу „обичним” људима из своје средине потраже оне који их инспиришу. За шест најинспиративнијих и најзанимљивијих прича предвиђена је продукција и промоција емисије кратке форме од око десет минута, у којој ће победници представљати своје узоре. Серијал ће бити емитован и на телевизији, али и дистрибуиран кроз друштвене мреже.

Све додатне информације могу се добити од Јасне Жугић позивом на број 069/198-18-85 или путем мејла јасна.зугиц­цинемацитy.орг.

И. М.

EUR/RSD 117.5704
Најновије вести