„Ледена шума” онлајн из Дунавског парка

Без обзира на актуелну епидемиолошку ситуацију, и ове године ће бити организована манифестација „Ледена шума”, додуше нешто другачијег формата у односу на претходне године – без клизалишта и посетилаца.
dunavski park, vanja
Фото: Дневник (В. Фифа)

Наша екипа затекла је јуче у Дунавском парку раднике који су на металну конструкцију у облику јелке, постављали украсне лампице, а новогодишња расвета већ је постављена на салетлу, док је у шатору поред предвиђен студио с озвучењем, камерама, екранима и другом опремом.

Иако ове зиме у најпознатијој градској оази неће бити клизања под ведрим небом, по којем је „Ледена шума” позната и због којег се редовно воде полемике, планирани су различити забавни програми, али без присуства публике. Наиме, извођачи ће, уз поштовање епидемиолошких мера, у технички опремљеном простору у парку снимати различите садржаје који ће бити емитовани касније.

По незваничним информацијама, публика поред малих екрана имаће прилику ужива у класичној музици, хорским изведбама, „Позоришту из кофера”, Позоришту „Вилин коњиц”, као и незаобилазним „Хаос аниматорима” и другим забавним програмима...   

Ј. В.

EUR/RSD 117.1677
Најновије вести