Мењају се трасе неколико аутобуских линија

Неколико аутобуских линија ЈГСП-а ће, због радова на реконструкцији вреловода у Улици Корнелија Станковића, привремено променити трасу.

У питању су аутобуске линије број 3, 7а, 7б, 18а, 18б и 13 на којима ће градски аутобуси од 1. до 15. августа саобраћати унеколико другачије, како би обишли деонице на којима се изводе радови.

На линији број 3 аутобуси ће од раскрснице Руменачке и Улице Корнелија Станковића возити у Руменачку улицу, низ Руменачки пут и у Авијатичарску до окретнице линије број 5, што ће важити у оба смера кретања.

На линијама број 7а и 7б саобраћаће се од кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, преко Булевара Европе и Хаџи Рувимове улице, Улице браће Поповић и Руменачке до Булевара Јаше Томића и даље редовном трасом.

На линијама број 18а и 18б саобраћај ће се одвијати од кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, преко Булевара Европе и Хаџи Рувимове улица, те Улице Браће Поповић и Булевара краља Петра I, одакле се наставља редовна траса.

На линији број 13 аутобуси ће возити до и од кружног тока у раскрсници Булевара Европе и Улице Корнелија Станковића, а као полазно стајалиште за смер од Детелинаре аутобуси ће користити аутобуско стајалиште на Булевару Европе у зони кружног тока, што ће важити у оба смера кретања.

Како саопштавају из ЈГСП „Нови Сад“, на измењеном делу поменутих траса користиће се постојећа стајалишта других линија.

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести