НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Јелена Гојков

НАЈБОЉИ НА БИЛБОРДИМА: Јелена Гојков ученица је трећег разреда Техничке школе „Павле Савић”. У протеклој школској години освојила је друго место на Републичком такмичењу и смотри ученика у дисциплини маникир.
е
Фото: Учим + Знам = Вредим

– То је леп посао, занимљив, креативан и популаран – наводи Јелена Гојков. – Волела бих да се бавим тим послом, будем успешна у њему и да имам свој салон.

Пројекат „Учим + Знам = Вредим”, који реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, настављен је и ове године. На 43 локације у Новом Саду и Сремским Карловцима постављени су нови билборди. На њима је представљено готово 300 ученика основних и средњих школа који су у протеклој школској години остварили најзначајније успехе на такмичењима из области науке и уметности на домаћој и међународној сцени.

Генерални спонзор овог пројекта и ове године је Ерсте банка, а партнер у реализацији Омладинска престоница Европе – ОПЕНС 2019.

У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће у наредним данима представљати лауреате пројекта „Учим + Знам = Вредим”, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5923
Најновије вести