Најлепше приче за децу у КС Свилара

Како да научимо да слушамо и причамо приче? Својеврсна представа „Причалац“ која ће се одиграти вечерас, 17. новембра, са почетком у 18 часова у Културној станици Свилара, враћа најмлађе генерације причању прича кроз које се, на непоновљив начин, преносе моралне вредности важне за младе нараштаје.
Kulturna stanica Svilara foto Novi Sad - EPK V.Velickovic
Фото: ЕПК (В. Величковић)

На овом пројекту удружили су се истакнути уметник и вишенаграђивани глумац, Небојша Циле Илић, који ће причати приче и редитељ, Владимир Алексић, који потписује култне серијале за децу - „Лаку ноћ децо“, „Метла без дршке“, „С'оне стране дуге“, „Корак до сна“.

„Причалац“ је настао са идејом да млађим генерацијама, због данашњег начина одрастања и ужурбаног технолошког развоја, врате уметност стварања и слушања прича, фокусирајући се на најлепше српске приче за децу, не само у контексту образовања и едукације, већ и очувања културног наслеђа.

Све информације о догађајима у културним станицама можете пронаћи на званичном сајту kulturnestanice.rs

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера. Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја или одлагања у случају промене епидемиолошких мера.

EUR/RSD 117.3314
Најновије вести