Новогодишња честитка Милоша Вучевића

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић упутио је новогодишњу честитку суграђанима.
vucevic
Фото: Tanjug (D. Goll, arhiva)

„Желим вам лепшу, лакшу и бољу годину од ове која је иза нас. Драги пријатељи, у име града Новог Сада желим вам лепшу, лакшу и бољу годину од ове која је иза нас. А иза нас су месеци борбе у којима смо се максимално трудили да сачувамо сваки живот. Као држављанин Србије и грађанин Новог Сада поносан сам на то како смо одговорили на изазове који су нас непланирано напали током 2020, и то не само нас већ цео свет“, каже Вучевић.

Додаје да је посебно поносан на здравствени систем, на лекаре, медицинске сестре, техничаре и све остале запослене у здравственим установама, јер они су, како каже, заиста истински хероји.

„Верујем да ће наука победити ову пошаст, да ћемо у првој половини 2021. видети леђа ковиду 19, да ћемо моћи да живимо нормално, али да бисмо у томе успели с мање последица и мање изгубљених живота, морамо остати дисциплиновани, одговорни, солидарни, и то у свим данима и месецима који су пред нама. Верујем у нашу струку, у учене људе, у наш народ и нашу државу. Срећна вам Нова година, чувајте се, чувајте своје ближње, будите ми здрави“, истакао је Вучевић.

 

EUR/RSD 117.1921
Најновије вести