Новосадска јесен од 24. до 26. октобра на Спенсу

НОВИ САД: Од 24. до 26. октобра на Спенсу ће се одржати 16. “Новосадска јесен” – једна од највећих еколошких, привредних и туристичких манифестација у нашој земљи, коју организује Покрет горана Новог Сада.
novosadska jesen
Фото: Promo

Манифестација представља нераскидиви спој екологије, привреде и културе. Пратећи трендове увели смо измене у форми наших манифестација, али смо задржали стари шмек и локацију – први спрат Спенса. Током три дана манифестације, окупићемо излагаче цвећа, садница и опреме за хортикултуру, меда и здравствено-безбедне хране и старих и уметничких заната који ће представити своје производе, наводе организатори.

На овогодишњој изложби цвећа, садница и опреме за хортикултуру ће се, како најављују, представити произвођача цвећа, садница и опреме за хортикултуру са територије целе Србије. Током тродневне манифестације посетиоци ће моћи да виде и набаве квалитетне саднице дрвећа и жбунова, перена, зачинског, лековитог биља и поврћа.

Поред тога, биће изложен и велики број врста и боја луковичастог цвећа. Осим додатне опреме и супстрата за прихрану различитих биљних врста, посетиоцима ће на располагању бити и многобројни савети за негу и одржавање собних и дворишних садница и цвећа, као и подизање зелених површина.

На изложби меда, пчелињих производа и здравствено-безбедне хране, своје производе ће представити произвођачи најквалитетнијих производа на нашем тржишту. Уз дегустације и давање савета за припрему и коришћење својих задравствено-безбедних производа, посетиоци ће имати прилику да се снабдеју органски гајеним поврћем и житарицама, макробиотичким производима, производима од интегралног брашна, клицама махунарки и житарица као и лековитим биљем, чајевима и препаратима на бази биљака.

Изложбена целина на којој се представљају стари и уметнички занати окупи увек разноврсне излагаче рукотворина и уметника који одржавају традицију и културу овог подручја.

Изложбе су продајног карактера, а улаз је слободан.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести