Радови на вреловоду: ЈГСП неће саобраћати Стражиловском

Због радова на изградњи вреловодног прикључка у Стражиловској улици од 13.септембра до 6. октобра аутобуси на линијама број 1, 4, 8, 9, 9а, 11а и 18б возиће се на измењеној траси.
gsp bus01_RHA
Фото: Дневник (Р. Хаџић), илустрација

Путници ће на измењеној путањи излазити на постојећим стајалиштима других линија и привременом на Булевару цара Лазара испред Технолошког факултета.

Аутобуси на линијама број 1, 4, 8 и 18а ће у смеру према Лиману на раскрсници Булевара Михајла пупина са Стражиловском улицом настављати право до Трга Незнаног јунака. Потом ће се возити Кејом жртава рације и Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском, одакле ће настављати редовном трасом. У супротном смеру на поменутим линијама путници ће се возити редовном путањом.

Аутобуси на линијама број 9 и 9а ће у смеру према Новом насељу с Варадинског моста скретати десно до Трга Незнаног јунака и потом возити Кејом жртава рације и Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом, одакле ће настављати редовном маршрутом. Аутобуси ће у смеру ка Петроварадину возити уобичајеном трасом.

Аутобуси на линији број 11б ће у смеру према Новом насељу на раскрсници код Кеја жртава рације и Радничке улице скретати ка Кеју жртава рације и возити се Булеваром цара Лазара до раскрснице са Стражиловском улицом, одакле ће се путници на тој линиј возити сталном путањом.

В. Б.

EUR/RSD 117.5704
Најновије вести