Спој културе и спорта у оквиру манифестације „Сунчана јесен живота”

У оквиру манифестације „Сунчана јесен живота” сутра у 10 часова у Дому у Футогу (Железничка 46) организује се такмичење у бацању алки, а у 11 сати у Клубу „Оаза” (Фрушкогорска 32) старији се могу опробати у квизу знања.
Manifestacija „Sunčana jesen života” Foto: Dnevnik.rs/arhiva
Фото: Манифестација „Сунчана јесен живота” Фото: Дневник.рс/архива

У 15 сати планиран је појединачни турнир у пикаду за жене у Клубу „Раднички” (Браће Могин 2). Судије су Мира Пеулић и Споменка Бићанић.

Биће уприличен и програм Секције за културу Друштва лекара Војводине, и то од 16 часова у Дому „Ново насеље” (Бате Бркића 17), док ће у 17 сати у Клубу „Олга Петров” (Футошка 67) бити културно-забавни програм „Кад би ове руже мале...”, који је припремила књижевница Весна Кораћ. Школа сликања организована је такође од 17 сати у Клубу „Грозда Гајишин” (Трг Марије Трандафил 18).

Током дана, од 7.30 часова у клубовима „Иво Андрић” (Народног фронта 71) и „Никола Тесла” (Слободана Јовановића 29), биће организоване здравствене активности мерења крвног притиска и шећера у крви, делиће се хигијенско-дијететски савети и обављати здравствене консултације. Осим тога, организоване су посете старијим и болесним корисницима.

И. Ба

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести