У недељу се затвара Ледена шума, сви програми бесплатни

Након 45 дана, манифестација „Ледена шума“ ће у недељу, 19. јануара обележити затварање сезоне дружења, забаве и рекреације у Дунавском парку.
Ledena šuma u Dunavskom parku Foto: R. Hadžić
Фото: Ледена шума у Дунавском парку Фото: Р. Хаџић

На програму Новосађане очекују бесплатни програмски садржаји намењени свим генерацијама.

У петак, 17. јануара, од 17 часова на програму је представа за најмлађе посетиоце „Пингвингвин“ коју ће на централној бини „Ледене шуме“ извести „Позориште из кофера“.

У суботу, 18. јануара, од 11 часова домаћини дружења у Леденој шуми су „Хаос аниматори“ а у вечерњем термину, од 18 часова, на централној музичко-сценској бини наступиће талентована деца из музичке школе „Мелодиес“ .

У недељу, 19. јануара од 19 часова најављен је и ватромет којим ће бити обележен крај овогодишње сезоне „Ледене шуме“ а након тога следи свирка новосадског састава „Милаћопезо“ који ће се побринути да у последњој светлуцавој ноћи, осигурају најбољу забаву и клизање уз латино, функy, соул, дисцо и јазз хитове.

У салетли Дунавског парка свакодневно је до 19. јануара актуелна и изложба фотографија „Живот у боји“ чија је ауторка новосадска фотографкиња Тијана Хенн.

Такође, и ове недеље у „Леденој шуми“ су у понуди и бесплатне групне посете деце и ђака који долазе у пратњи својих васпитача, учитеља или тренера.

Смене клизања у „Леденој шуми“ су на дневном нивоу распоређене у седам термина који трају по сат и по времена а радно време клизалишта је од 9.00 до 22.30 часова. 

Више информација о сатници, бесплатним програмским садржајима, условима и повољностима приликом посете „Леденој шуми“, заинтересовани посетиоци могу добити путем сајта www.ledenasuma.rs

 

Борис Белич
17.01.2020 • 23:43
"Ледена шума" уништавање природе и њене лепоте. Ко је ту бахату идеју и имплементацију дозволио?
EUR/RSD 117.5700
Најновије вести