Упозорење ЈКП Информатика: Лажна обавештења са старим логом

НОВИ САД: Из новосадске ЈКП „Информатика” обавештавају и упозоравају грађане да су Н.Н. лица штампала и слала на адресе грађана Београда и наводно других градова у Србији, лажне налоге за плаћање дневних паркинг карата са жиро рачуном „Паркинг сервиса”.
p
Фото: pixabay.com

Све су послате у ковертама са старим логом ЈКП „Информатика”, који се не користи од 2013 године. Такође упозоравају грађане да се коверте са садашњим логом користе искључиво за паковање рачуна обједињене наплате за комунално-стамбене услуге.

Како „Паркинг сервис” наводи у свом саопштењу, лажно обавештење грађани ће препознати тако што су на кућне адресе добили допис од једне београдске адвокатске канцеларије у ковертама са старим логоима Радио-дифузне агенције или новосадске ЈКП „Информатика“, која им се као њихов пуномоћник наводно обраћа у вези са дуговањем на име неплаћене дневне паркинг карте. Од било какве умешаности у лажно представљање и узнемиравање грађана се ограђује ЈКП „Информатика“, али наводе да ће  предузети све потребне мере, не би ли заштитили кориснике, идентитет и углед предузећа.

И. Ба.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести