За викенд редовна дезинфекција студентске мензе и домова

Од 19. до 22. јануара биће спроведена редовна дезинфекција велике студентске мензе и домова "Слободан Бајић", "Фејеш Клара" и "Живојин Ћулум".
studentski dom02_RHA (1)
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Због дезинфекције, "Ресторан 2" престаје с радом у петак, 19. јануара, у 22 сата и неће радити до понедељка ујутру, 22. јануара. До краја месеца дезинфекција ће бити урађена и у осталим студентским домовима. Радове изводи новосадска компанија "Циклонизација" а.д.

- Молимо студенте за разумевање. У студентским домовима и мензи свакодневно борави велики број студената, третмани дезинфекције су неопходна мера хигијене, која се спроводи три пута годишње, а током пандемије "Ковид 19" дезинфекција је спровођена једном месечно. Ово је први, зимски третман, који се спроводи током јануара, када у домовима и мензи борави мањи број студената. Други третман биће спроведен на пролеће након одласка студената на летње ферије, а трећи пре почетка нове школске године – каже помоћник директора Студентског центра "Нови Сад" Стева Лазаревић.

Лазаревић подсећа на то да су у последње три године обављени реконструкција и уређење великог броја студентских домова, као и реконструкција велике мензе.

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести