Запослени Спенса сређују отворене терене „Сајмишта”

Радна акција запослених у ЈП “Спортски и пословни центар Војводина” одржава се у петак, на отвореним теренима СЦ “Сајмиште”.
spens
Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Током акције биће сређени терени и објекти, који су саставни део овог спортског комплекса смештеног између Улице Хајдук Вељка, Футошког парка, хотела „Парк”, Мичуринове улице и паркинга до Улице краља Петра Првог. Из овог предузећа кажу да је због великог броја корисника отворених терена, а који се могу користити без временског ограничења, потребно поред редовног одржавања, организовати и повремене радне акције.

Осим аутоматске четворостазне куглане, ваздушног стрелишта, отвореног базена и спортских терена, монтажне хале за мали фудбал и кошарку, угоститељских објеката и зелене површине, тај простор садржи дечје игралиште, тако да су заступљени разни садржаји, за различите потребе али и старосну доб посетилаца.

Отворени терени су градска оаза за слободну рекреацију грађана на којој се свакодневно окупљају најмлађи Новосађани, као и многобројни рекреативци и спортисти, тражећи забаву, одмор или неки вид рекреације. Због тога је постављена јавна расвета на спортским теренима, те је тиме продужен период коришћења рекреативних садржаја и тај простор учињен безбеднијим.

        С. К-ч

EUR/RSD 117.3076
Најновије вести